lauantai 4. lokakuuta 2014

Menneet on menneitä mut unholaan ei anneta niiden mennä~


Cool thing~

Nom nom~

Tapahtuma missä vietän vappuani toista kerta





Venetsia <3




Uusi maski kokoel






2 kommenttia:

  1. Tuntuu niin kateelliselta lukea kuinka toinen on käynyt Italiassa niin monta kertaa että kaupungitkin on tuttuja, itse jumitan vain suomessa pääosin. Tai no kyllähän minä virossa viimevuonna kävin mutta sitä ei lasketa. Ja hei tiedän tunteen kun joku aivan umpivieras ihminen jää vain toljottamaan ja itse en ainakaan viitsi tehdä silloin mitään ja silloin vain nolottaa, mutta kaikenkaikkiaan reissusi kuulosti aivan mahtavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä menee jos todella haluaa. Toisaalta varmasti olisi ollut paljon fiksumpia kohteita mihin tuon rahan olisi voinnut käyttää, mutta itse nyt satun olevan tän verran liikkuva persoonallisuus. Tämä oli tosin vasta toinen kerta kun Italiassa kävin, mutta kolmessa kuukaudessa ehti viime kerralla aika paljon tutkia ja tutustua :D Ja virokin lasketaan jos ihan maissa kävi! Sielläkin on hienoja rakennuksia ja kumminkaan se ei oo Suomi :p
      Mut noi on kyl kauheen noloi kohtaamisia. Itse en varsinkaan osaa sellaista "positiivista"/asiallista huomiota ottaa vastaan tuntemattomilta... Ehkä joskus sitten ^^"

      Poista